Вие сте тук

Lenovo Vibe X3 – Какво да Очакваме

Lenovo Vibe X3

Lenovo Vibe X3 е по-класният и мощен брат на смартфона Lenovo Vibe X3 Lite. Първите разлики, които можем да забележим са в процесора, видеокартата и повечето RAM памет. Напомпаният модел идва с Qualcomm Snapdragon 808 процесор и Adreno 418 видеокарта. Вътрешната ROM памет е 32GB, но реално оставащите за ползване от вас са 23GB. Ако тези са ви малко, не се притеснявайте, имате слот за microSD, който подържа карти до 128GB.

Обаче тук идва едната минавка – слота за microSD и втората SIM карта е един и същи, така че не можете да ги ползвате едновременно. Другото негативно нещо, е че задния капак не се сваля, и поставянето на картите става със специален кламер.

Гърбът на Lenovo Vibe X3 е пластмасов, там са разположени основната камера – 21 мега пиксела с двойна LED светкавица. Под камерата е разположен сензорът за пръстови отпечатъци. Това е удобно, като при захват с една ръка показалецът ви без особени усилия попада на сензора за отключване на телефона.

Да кажем нещо и за дисплея, той е 5.5 инчов, Full HD и с IPS матрица покрит с Gorilla Glass 3 за предпазване от надрасквания.

Купи от Емаг

Вашата Оценка за Този Продукт: 
No votes yet