Bosch Хладилник с Фризер KGN39XL35 – No Frost – Клас A++

Xладилник с фризер Bosch KGN39XL35

Представяме Ви No Frost хладилник с фризер Bosch KGN39XL35 с обем от 366 литра ( хладилна част -279 l, фризерна част – 105 l), характеризиращ се с ниско ниво на шум, само – 39 dB, енергиен клас A++ от гама A+++ до D, No Frost система, както на хладилната, така и на фризерната част. Bosch KGN39XL35 е хладилник събиращ в себеси следните функции: супер охлаждане, антибактериална система, airfresh филтър, предупреждение за отворена врата, система за предупреждение при висока температура и филтриране на миризми. Наличност и актуална цена към днешна дата може да проверите тук:

Моделът KGN39XL35 има един компресор, климатичен клас T, SN, много икономичен с енергиен клас A++ и годишна енергийна консумация от 273 kWhXладилник с фризер Bosch KGN39XL35 има иноксово покритие, отделение за зеленчуци & плодове, поставка за яйца, поставка за бутилки, може да запази храната в продължение на 16 часа при липса на електричество, вратите са реверсивни и могат да променят посоката си на отваряне.

Екстри и Функционалности:

Хладилник Bosch KGN39XL35 има Супер охлаждане, Антибактериална система, AirFresh филтър, Предупреждение за отворена врата, Система за предупреждение при висока температура, Филтриране на миризми, технология LED оветление, Система за сигнализиране за отворена врата, Система за сигнализиране за висока температура

Фризер:

Фризерната част е с обем от 105 l, има автоматична система за размразяване, 2 отделения и капацитет на замразяване от 18 килограма за 24 часа.

Хладилник:

Хладълникът е с обем от 279 l разпределен на 5 рафта от закалено стъкло, на вратата има 4 рафта, има автоматична система за размразяване.

Габаритни Размери и тегло:

Височина: 203 cm
Ширина: 60 cm
Дълбочина: 66 cmДължина на кабела,“240 cm
Тегло: 88 KgВ кашона са включени и следните аксесоари: поставка за яйца и тава за лед


коментари и ревюта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *