Xладилник с фризер Bosch KGV36VW32

Днес ще Ви представим Bosch KGV36VW32 – хладилник с фризер с обем от 308 литра ( хладилна част -214 l, фризерна част – 94 l), характеризиращ се с ниско ниво на шум, само – 39 dB, енергиен клас A++ от гама A+++ до D, статична система за охлаждане. Bosch KGV36VW32 е хладилник оборудван с функции като: регулируем термостат, вътрешно осветление и функция за супер замразяване. Актуалната за днес цена и наличност може да проверите тук:

Екстри и Функционалности:

Хладилник Bosch KGV36VW32 се отличава от уредите в своя клас с: Регулируем термостат, Вътрешно осветление, Функция за супер замразяване, технология LowFrost, VarioZone Моделът KGV36VW32 е с един компресор, климатичен клас SN, T, много икономичен с енергиен клас A++ и годишна енергийна консумация от 227 kWhXладилник с фризер Bosch KGV36VW32 има вграден LCD дисплей, може да запази храната в продължение на 23 часа при липса на електричество, вратите са реверсивни и могат да променят посоката си на отваряне.

Фризер:

Фризерната част е с обем от 94 l, има ръчна система за размразяване, 3 отделения, голямо чекмедже Big Box и капацитет на замразяване от 7 килограма за 24 часа.

Хладилник:

Хладълникът е с обем от 214 l разпределен на 4 рафта от стъкло, на вратата има 3 рафта, има автоматична система за размразяване.

Габаритни Размери и тегло:

Височина: 186 cm
Ширина: 60 cm
Дълбочина: 65 cmДължина на кабела,“2.4 м
Тегло: 73 KgВ кашона са включени и следните аксесоари: поставка за яйца, поставка за бутилки и тава за лед

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *