Side by side хладилник Daewoo FRN-Q29DCVI

Днес ще представим Daewoo FRN-Q29DCVI – No Frost side by side хладилник с обем от 512 литра ( хладилна част -353 l, фризерна част – 159 l),, енергиен клас A+ от гама A+++ до D. Daewoo FRN-Q29DCVI е оборудван с богат набор от функции: диспенсър за лед, led осветителна система, eco, power off, No Frost система, както на хладилната и така и на фризерната част. Актуалната за днес цена и наличност може да проверите тук:

Екстри и Функционалности:

Daewoo FRN-Q29DCVI e side by side хладилник от висок клас, събиращ в себе си модерни технологии и богата функционалност: Диспенсър за лед, LED осветителна система, ECO, Power Off, Система за сигнализиране за висока температура Моделът FRN-Q29DCVI е с енергиен клас A+ и годишна енергийна консумация от 418 kWh

Фризер:

Фризерната част е с обем от 159 l, има автоматична система за размразяване, 4 отделения и капацитет на замразяване от 12 килограма за 24 часа.

Хладилник:

Хладълникът е с обем от 353 l разпределен на 3 рафта от закалено стъкло, на вратата има 4 рафта, има автоматична система за размразяване, има и отделение за плодове и зеленчуци.

Габаритни Размери и тегло:

Височина: 177 cm
Ширина: 97 cm
Дълбочина: 76.7 cm

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *