През последните няколко години eMAG се наложи на българския пазар, като един от предпочитаните онлайн магазини за потребителски стоки и електроника, нещо повече – вече все повече българи предпочитат да закупят своя нов телевизор имено по интернет – причината е ясна – добри промоции, безплатна доставка и не на последно място много спестено време. Почти всяка седмица, от емаг правят промоции на потребителска електроника. В дните на промоциите с малко търсене в сайта, може да откриете изгодни телевизори. И тъй като в емаг има повече от 300 хиляди различни продукта, ние селектирахме за вас само емаг телевизорите на промоция валидна за днес:

Виж Телевизорите на Промоция в еМАГ:

Разбира се, ако не знаете какъв точно телевизор търсите, или все още се колебаете в избора ви ще ви дадем няколко съвета за да направите информиран избор.

Как да избера правилния телевизор от еМАГ?

Както вече споменахме, многообразието от телевизори в емаг е огромно, там може да намерите от 32 инчови телевизори за около 200 лева до 78 инчови SUHD телевизори на цени от над 10 000 лева. Първото нещо, което трябва да определите е диагонала на екрана на вашия телевизор – най-популярните размери са:

  • до 32 инча – Това са най-малките телевизори в ценови диапазон между 150 – 200 лева, а най-популярните от този клас са 24 инчовите телевизори с диагонал на екрана 60 см.
  • 32 инча – Това са едни от най-купуваните телевизори с диагонал на екрана 81,27 см. Подходяши за по-малки дневни или като телевизор за  спалня или детската стая.
  • 32 – 42 инча – В тази категория телевизори обикновено се насочват хората търсещи телевизор за своя хол. 40 инчовите са най-популярните и започват от около 500 лева, а за около 600 – 650 лева може да вземете добър LED телевизор на реномирана марка като Sony, Samsung, Philips,Panasonic или LG
  • 42 – 50 инча – Тук телевизорите започват от около 700 лева и вече може да започнем да говорим за телевизионно изживяване.
  • 50 – 60 инча – Ако имате огромна дневна, то определено един 55 инчов LED телевизор ще бъде перфектен завършек.
  • Над 60 инча – Големи телевизори предназначени за маниаци, заведения и офиси.

Другото важно нещо е технологията на дисплея на телевизора, който ще изберете – вече почти не се предлагат LCD телевизори, но все пак гледайте да бъде LED (светодиодна) подсветка. В Емаг ще откриете и OLED телевизори – което всъщност е „черешката на тортата“ при телевизорите, но цените са над 3500 лева. Качество на изображението – В емаг ще намерите телевизори с HD, Full HD и Ultra HD / 4K качество на изображението, тъй като телевизор не се купува често ви съветваме да закупите Full HD телевизор, а в най-добрия случай – Ultra HD / 4K. Общо взето това са най-важните параметри по които може да селектирате вашия телевизор в eMAG или който и да е онлайн или офлайн магазин. Нашият съвет е винаги да гледате промоциите и съответно да може да си позволите по-добър телевизор за парите които сте готови да отделите за тази покупка и не забравяйте, че телевизор не се купува всеки ден, затова мислете в перспектива.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *