печка Bosch HBG43T360R

Представяме ви електрическа фурна за вграждане Bosch модел HBG43T360R с капацитет от 60 литра, 7 функции за улеснено готвене, вграден вентилатор спомагащ за по-бързото приготвяне на ястието, както и вграден грил. Фурната Bosch HBG43T360R е сравнително икономична с Енергиен клас A има вграден LCD дисплей, таймер за оставащо време и интуитивно електронно управление. Към момента фурна за вграждане Bosch HBG43T360R е налична в eMAG :

Bosch HBG43T360R – Описание:

Фурна за вграждане Bosch HBG43T360R включва богат набор от функции, включително и най-желаната от домакините: самопочистване тип ecoclean. Също така и: , Система студена врата – за да бъде постигнато това е необходима по-добра изолация на вратата, което автоматично води до по-малък разход на енергия, Конвекция на горещ въздух, Горни и долни нагреватели, Функция грил с малка повърхност – подходящ за печене на по-малки порции, както и за гратиниране., Долно нагряване, Блокиран достъп за деца. Като това не е всичко, моделът HBG43T360R ще ви улесни и с: Бързо затопляне, Функция грил с конвекция, Функция грил с голяма повърхност – за перфектна коричка на вашето ястие, Функция за размразяване, вътрешно осветление. Тази богата функционалност, прави печката Bosch отличен избор.

Технически Спецификации и дизайн на фурна за вграждане Bosch HBG43T360R

Bosch HBG43T360R се отличава с изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата кухня по поръчка и авангарден черен цвят. Мощността на уреда е 3580 W, средният разход на енергия е 3.58 kW/h, захранващият кабел е с дължина от 0.95 м, захранването в ел. мрежата на модел HBG43T360R е със следните параметри (V-Hz): 220-240/50-60, а теглото на готварската фурна е 31 kg..
Габаритни размери:
Височина: 59.5 см.
Широчина: 59.5 см.
Дълбочина: 51.5 см.
Допълнителни функционалности: Функция грил с променлива повърхност, Изцяло стъклена вътрешна врата, Цифров дисплей с електронна програма за автоматично стартиране и спиране, Прибиращ се програматор, Фурна XXL от Гранит, Врата със ситема SoftClose, Консумация на енергия за един цикъл – автоматична конвекция: 0.92 kWh, Консумация на енергия за един цикъл – принудителна конвекция: 0.85 kWh, CoolDoor – максимална температура на нагряване на стъклото: 40° C (в централната част на вратата, при горно/долно печене до 180° C, с продължителност 1 час)
Всяка фурна за вграждане на Bosch модел HBG43T360R включва и следните допълнителни аксесоари: Решетка Combi Тава за печене, алуминиева тава за печене, универсална тава .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *