Xладилник с фризер Electrolux EN3853MOX

Представяме Ви No Frost хладилник с фризер Electrolux EN3853MOX с обем от 349 литра ( хладилна част -258 l, фризерна част – 85 l), характеризиращ се със сравнително ниско ниво на шум – 43 dB, енергиен клас A++ от гама A+++ до D, No Frost система, както на хладилната, така и на фризерната част. Electrolux EN3853MOX е хладилник оборудван с функции като: регулируеми крака, функция за супер замразяване и супер охлаждане. Актуалната за днес цена и наличност може да проверите тук:

Моделът EN3853MOX има един компресор, климатичен клас SN-N-ST-T, много икономичен с енергиен клас A++ и годишна енергийна консумация от 251 kWhXладилник с фризер Electrolux EN3853MOX има специално иноксово покритие против отпечатъци, отделение за зеленчуци & плодове, може да запази храната в продължение на 18 часа при липса на електричество, вратите са реверсивни и могат да променят посоката си на отваряне.

Екстри и Функционалности:

Хладилник Electrolux EN3853MOX се отличава от уредите в своя клас с: Регулируеми крака, Функция за супер замразяване, Супер охлаждане, технология Action Cool, Action Freeze, TwinTech®, Система за сигнализиране за висока температура

Фризер:

Фризерната част е с обем от 85 l, има автоматична система за размразяване, 2 отделения, голямо чекмедже Big Box и капацитет на замразяване от 5 килограма за 24 часа.

Хладилник:

Хладълникът е с обем от 258 l разпределен на 3 рафта от стъкло, на вратата има 4 рафта, има автоматична система за размразяване.

Габаритни Размери и тегло:

Височина: 200.5 cm
Ширина: 59.5 cm
Дълбочина: 64.7 cmДължина на кабела,“2.4 м
Тегло: 73 KgВ кашона ще намерите и поставка за бутилки

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *