монитор LG 27MD5K-B

Днес ще разгледаме Home & Office монитор LG 27MD5K-B с диагонал на екрана 27инча, резолюция 5120 x 2880 пиксела и IPS матрица. Модел 27MD5K-B е с широковорматен дисплей, аспект 16:9 и време за реакция 12 ms. LG 27MD5K-B е наличен в еМАГ, където може да провреите и актуалната за днес цена:

27MD5K-B – Основни Характеристики:

Какво е IPS Технология?
Както вече споменахме LG 27MD5K-B e IPS монитор. – IPS идва от In-Plane switching – тази технология предлага по-добро възпроизвеждане на цветовете, както и много по-голям ъгл на визуализация. Технологията е скъпа и всички монитори с IPS панели съответно са по-скъпи. Недостатък е трудното подчертаване на черния цвят.
LG 27MD5K-B е монитор подходящ за дома или офиса с LED технология. Свързаността с други устройства се осъществява чрез: видео портове – Thunderboltвидео портове – Thunderbolt.

Със своите 27-инча IPS монитор LG 27MD5K-B e подходящ за дома или офиса, това е луксозен монитор с премиум качество от LG и множество екстри, достъпен за малцина, и определено скоро няма да излезе монитор, който да го надмине.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.