монитор LG 49WL95C-W

Представяме Ви 49 инчовият професионален монитор LG 49WL95C-W с резолюция 5120 x 2160 пиксела и IPS матрица. Монитор LG 49WL95C-W има wide дисплей с аспект 32:9 и време за реакция от 5 милисекунди. LG 49WL95C-W е наличен в еМАГ, където може да провреите и актуалната за днес цена:

Основни Характеристики на 49WL95C-W

Какво Представлява IPS?
LG 49WL95C-W e IPS монитор. – Голямо предимство на IPS (In-Plane switching) мониторите е, че технологията предлага забележимо по-добро възпроизвеждане на цветовете, както и много по-голям ъгл на видимост. Недостатък е трудно да се подчертае черното, което от своя страна означава проблеми с контраста, също така IPS панелите са много скъпи.
LG 49WL95C-W е професионален монитор с LED технология. Може да свържете монитора с други устройства посредством: видео портове – DisplayPortвидео портове – DisplayPort.

Със своите 49-инча IPS монитор LG 49WL95C-W e подходящ за професионален, това е луксозен монитор с премиум качество от LG и множество екстри, достъпен за малцина, и определено скоро няма да излезе монитор, който да го надмине.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *