Xладилник с фризер Liebherr CBNPes 4858

Днес представяме No Frost хладилник с фризер Liebherr CBNPes 4858 с обем от 344 литра ( хладилна част -243 l, фризерна част – 101 l), характеризиращ се с ниско ниво на шум, само – 37 dB, енергиен клас A+++ от гама A+++ до D, No Frost система, както на хладилната, така и на фризерната част. Liebherr CBNPes 4858 е хладилник от много висок клас оборудван с функции като: ваканция, супер охлаждане, бързо замразяване и електронен контрол на температурата. Актуалната за днес цена и наличност може да проверите тук:

Моделът CBNPes 4858 е с климатичен клас SN, T, изключително икономичен с енергиен клас A+++ и годишна енергийна консумация от 149 kWhXладилник с фризер Liebherr CBNPes 4858 има специално иноксово покритие против отпечатъци, вграден LCD дисплей, отделение за зеленчуци & плодове, може да запази храната в продължение на 24 часа при липса на електричество.

Екстри и Функционалности:

Liebherr CBNPes 4858 e хладилник от много висок клас, като освен качество предлага и много на брой екстри: Ваканция, Супер охлаждане, Бързо замразяване, Електронен контрол на температурата, Система за сигнализиране за отворена врата

Фризер:

Фризерната част е с обем от 101 l, има автоматична система за размразяване, 3 отделения и капацитет на замразяване от 16 килограма за 24 часа.

Хладилник:

Хладълникът е с обем от 243 l разпределен на 4 рафта от стъкло, на вратата има 3 рафта, има автоматична система за размразяване.

Габаритни Размери и тегло:

Височина: 201 cm
Ширина: 66.5 cm
Дълбочина: 60 cm
Тегло: 92.4 KgВ кашона са включени и следните аксесоари: поставка за яйца, поставка за бутилки и тава за лед

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *