Xладилник с фризер Liebherr Comfort CUkw 2831

Днес представяме хладилник с фризер Liebherr Comfort CUkw 2831 с обем от 265 литра ( хладилна част -212 l, фризерна част – 84 l), характеризиращ се с ниско ниво на шум, само – 39 dB, енергиен клас A++ от гама A+++ до D, Smart Frost система за охлаждане. Liebherr Comfort CUkw 2831 е хладилник оборудван с функции като: led осветление и smart frost. Актуалната за днес цена и наличност може да проверите тук:

Моделът Comfort CUkw 2831 е с климатичен клас SN-ST, много икономичен – енергиен клас A++ и годишна енергийна консумация от 192 kWhXладилник с фризер Liebherr Comfort CUkw 2831 има отделение за зеленчуци & плодове, може да запази храната в продължение на 25 часа при липса на електричество, вратите са реверсивни и могат да променят посоката си на отваряне.

Екстри и Функционалности:

Хладилник Liebherr Comfort CUkw 2831 се отличава от уредите в своя клас с: LED осветление, Smart Frost, технология CoolPlus

Фризер:

Фризерната част е с обем от 84 l, има ръчна система за размразяване, 3 отделения и капацитет на замразяване от 4 килограма за 24 часа.

Хладилник:

Хладълникът е с обем от 212 l разпределен на 3 рафта, на вратата има 4 рафта, има автоматична система за размразяване.

Габаритни Размери и тегло:

Височина: 161.2 cm
Ширина: 55 cm
Дълбочина: 63 cmВ кашона са включени и следните аксесоари: поставка за бутилки и тава за лед

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *