Най-добрите кафемашини SAECO

Технолена » Малки електроуреди » Най-добрите кафемашини SAECO

Историята на марката Philips Saeco започва още в края на миналия век. Кафемашините заемат сериозно място в живота на съвременния човек. Удоволствието от чаша силно и ароматно кафе, често е невъзможно да се замени с нищо друго. Ето, защо любителите на кафето от цял свят, ежедневно мислят за това да си набавят автоматични кафе машини или ръчни машини за кафе, за приготвянето му в домашни условия. Ето и някои от най-предпочитаните модели:

Saeco – история на марката

Saeco е един от лидерите в този контекст. Устройствата му са надеждни и достъпни, ремонтът на кафе машини Saeco не е сложен, а редовното обслужване допринася тези единици да работят безупречно в продължение на дълги години. Разберете каква е историята на тази марка? Кой е основателят на идеята за Saeco и какви са характеристиките на устройствата на компанията. Разработката на известната марка е инициирана, през 1976 г. Тогава е и основан малък бизнес, свързан с производството на домашни кафемашини за еспресо. Тя носи името на предшественика на компанията GSL. Следващият етап на развитие започва 5 години по-късно, когато през 1981 г. италианският и швейцарският бранд обединяват усилията си. Тандемът води до създаването на новата компания Saeco Srl. По онова време официалният адрес е в малък провинциален град, за разлика от мащабируемостта, до която достига днес бранда. Партньорите се занимават самостоятелно с развитието на бизнеса. Благодарение на навременното разпознаване на пазарния потенциал в този сегмент, Zapella и Schmed влагат всичките си сили и ресурси в усъвършенстване на технологиите.

Резултатът не закъснява дълго. Още през 1985 г. партньорите представят на света първата домашна напълно автоматична кафемашина за еспресо. Какво е това, ако не пробив? Наред с това марката се развива непрестанно. Това се случва, чрез организиране на предприятие, което произвежда компоненти за оборудване на машините. С тази стъпка Saeco се приближава до производствената схема „на едно място“. През 1986 г., благодарение на интензивната модернизация и усъвършенстване, започва разработването и производството на професионално оборудване за приготвяне на кафе.

Развитие и разцвет на кафемашини Саеко

През деветдесетте години групата на Saeco продължава да расте бързо и да се развива. През 1995-19996 г. стартира проектът „Климат“, насочен към развитието на пазара за оборудване в домашни условия. Глобалната реорганизация сполетя компанията през 1999 година. Тогава името Cosmec е променено на Saeco International Group. В края на същата година групата придобива контрол, върху Gaggia SpA. Благодарение на това събитие компанията успешно навлиза на пазара с професионално оборудване за производство на кафе. Това позволява, тя бързо да увеличи продажбите си в бъдеще. През 2004 г. компанията се фокусира, върху специфичен сегмент от оборудването за кафе експресо, а през 2009 г. става подразделение на Philips Consumer Lifestyle.

Автоматичните кафемашини Philips-Saeco са компактни

Като цяло Saeco е най-функционалната кафе машина. Интересът, предпочитанията и търсенето им непрекъснато нараства, производителят има голям стимул да подобри тези устройства. Saeco е част от групата на компанията Philips, в момента заема един огромен пазарен дял в Италия. Той произвежда модерно оборудване за любителите на кафето. За тези, които обичат ободряващата напитка кафе, Philips предлага кафе-машини Philips Saeco, които не са просто удобни, но и изключително надеждни, компактни, елегантни. Те позволяват на почитателите на кафе еспресо, капучино или лате макиато да създават висококачествени напитки.

Никоя друга техника не е способна на това. През 2008 г. Saeco разработва нов формат за автоматични кафе машини. Тя предлага на пазара най-малката автоматична машина за кафе. Мини форматът бързо става много модерен. Така се появява Xsmall. През 2008-2009 г. тези машини са най-продавани продукти за направата на кафе в домашни условия. Следващата година е значителна с това, че веднага се появяват нови модели машини за кафе. Това са иновативните Saeco PicoBaristo; Saeco PicoBaristo; Deluxe SM5460/10; Series 5000 и Saeco PicoBaristo Deluxe SM5573/10. Те привличат вниманието и стават продължение на линията Saeco Pico.

Така Philips Saeco се превръща в най-продаваната кафе машина. В крайна сметка моделите имат идеални форми с авангарден дизайн. Притежават стилен и уникален метален калъф. Те са компактни. Някои от моделите са по-малки, други по-големи по размер. Всичко, относно избора им зависи от личните предпочитания, нужди на потребителя и съчетанието с кухненския интериор. Професионалните кафе машини са най-практичният и удобен за използване вариант. Практически намират приложение, както в ресторанти, кафенета, барове, така и в удобствата на дома. С други думи, в сектора на услугите могат да се намерят много модели от тях. Те имат много функции, висока производителност, достатъчна мощност, различни режими на работа и могат да обслужват голям поток от клиенти и посетители на ден. Такива автоматични или ръчни кафе машина ще осигурят непрекъсната работа в бар или кафене в условия на голямо натоварване.

Само едно натискане на бутон и вашето еспресо, направено от естествени кафени зърна, е готово. Обикновено такива устройства са оборудвани с вградена кафемелачка, която смила точното количество зърна. Всяка автоматична кафе машина, представена в онлайн магазин, ще се справи перфектно с такава задача. Онлайн в магазина на Saeco се предлага огромен избор от модерни, мощни кафемашини, вендинг машини на водещият бранд Philips-Saeco. Всичко, което е необходимо за безупречната работа и вкусните паузи за домашно кафе е в страниците на каталога. Представените марки кафе машини са най-доброто, което може да предложи пазарът. В зависимост от функционалността, софтуера, заложен от производителя, приготвянето на напитки в машината може да получите персонализирано кафе, точно по ваш вкус. Така може да регулирате степента на смилане на зърната, количеството кафе на порция, температурата на варене, обема на напитката. По-високият клас устройство предоставя повече функции и свобода на контрол. Супер автоматичните машини са отлична възможност. С тях може да приготвите голям асортимент напитки на основата на кафе. За целта се изисква минимално участие и лесно обслужване. Наслаждавайте се, на ароматна и качествена напитка, всеки ден и по всяко време!

 • Телевизори на Промоция

  Откриване на Идеалния Телевизор: Преглед на Най-Популярните Марки и Как да Изберете Телевизор на Промоция Телевизорите са неизменна част от нашия домакински живот, като предоставят възможност за развлечение, образование и свързване с външния свят. С множеството марки и модели, предлагани на пазара, изборът на подходящ телевизор може да бъде предизвикателство. В Европа, като един от…

 • Гореща  Цена Пасатор SAPIR SP 1112 A

  Гореща Цена Пасатор SAPIR SP 1112 A

  Производител: SAPIRКатегория: ПасаториПродуктов код: SP 1112 A whiteЦвят: Бял ВИЖ АКТУАЛНА ЦЕНА И ПОДРОБНОСТИ SAPIR SP 1112 A – Описание Пасатор на марката SAPIR, модел SP 1112 A в бял цвят. – 200-250W– Марка: SAPIR– Категория: Пасатори– Продукт: Пасатор – Код на продукта: SP 1112 A white– Цвят: Бял Натиснете тук за пълното описание на…

 • Гореща Цена Електрическа кана ZEPHYR ZP 1230 CZ

  Гореща Цена Електрическа кана ZEPHYR ZP 1230 CZ

  Категория: Електрически каниПроизводител: ZEPHYRЦвят: Бял/черенПродуктов код: ZP 1230 CZ black ВИЖ АКТУАЛНА ЦЕНА И ПОДРОБНОСТИ ZEPHYR ZP 1230 CZ – Описание Електрическа кана на марката ZEPHYR, модел ZP 1230 CZ в бял/черен цвят. – 2200W– 1.6 литра– Марка: ZEPHYR– Категория: Електрически кани– Продукт: Електрическа кана – Код на продукта: ZP 1230 CZ black– Цвят: Бял/черен…


коментари и ревюта

0 отговора на “Най-добрите кафемашини SAECO”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *