печка Bosch HBG633NS1

Днес ще разгледаме електрическа фурна за вграждане Bosch модел HBG633NS1 с обем от 71 литра, 10 функции за улеснено готвене, вграден вентилатор спомагащ за по-бързото приготвяне на ястието, както и вграден грил. Фурната Bosch HBG633NS1 е изключително енергоспестяваща с Енергиен клас A+ има вграден TFT дисплей и интуитивно сензорно управление. Към момента фурна за вграждане Bosch HBG633NS1 е налична в eMAG :

Основни Характеристики на Фурна Bosch HBG633NS1

Фурна за вграждане Bosch HBG633NS1 разполага с богат набор от функции, които значително ще улеснят и съкратят процеса на готвене: Система студена врата – за да бъде постигнато това е необходима по-добра изолация на вратата, което автоматично води до по-малък разход на енергия, Функция грил с конвекция, Функция грил с голяма повърхност – за перфектна коричка на вашето ястие, Блокиран достъп за деца, Степен за пица. Като това далеч не е всичко, моделът HBG633NS1 ще ви улесни и с: вътрешно осветлениеДолно нагряване, Горно нагряване, Функция грил с малка повърхност – подходящ за печене на по-малки порции, както и за гратиниране., Конвекция на горещ въздух. Всички тези функции правят печката Bosch един удачен избор.

Дизайн и Технически Спецификации на фурна за вграждане Bosch HBG633NS1

Bosch HBG633NS1 има изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата поръчкова кухня и неутрален цвят: Инокс. Мощността на уреда е 3650 W, захранването в ел. мрежата на модел HBG633NS1 е със следните параметри (V-Hz): 220 – 240 / 50 – 60, средният разход на енергия е 0.87 kW/h, захранващият кабел е с дължина от 1.2 м, а теглото на готварската фурна е 35 kg..
Габаритни размери:
Височина: 59.5 см.
Широчина: 59.5 см.
Дълбочина: 54.8 см.
Всички фурни за вграждане на Bosch модел HBG633NS1 се доставят със следните допълнителни аксесоари: Решетка Combi универсална тава .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *