Xладилник с фризер Samsung RB29FDRNDSA

Представяме Ви No Frost хладилник с фризер Samsung RB29FDRNDSA с обем от 288 литра ( хладилна част -190 l, фризерна част – 98 l), характеризиращ се с ниско ниво на шум, само – 39 dB, енергиен клас A от гама A+++ до D, No Frost система, както на хладилната, така и на фризерната част. Samsung RB29FDRNDSA е хладилник събиращ в себеси следните функции: led осветление, супер замразяване и дигитален инвертор. Наличност и актуална цена към днешна дата може да проверите тук:

Моделът RB29FDRNDSA има един компресор, климатичен клас SN-N-ST-T, енергиен клас A и годишна енергийна консумация от 272 kWhXладилник с фризер Samsung RB29FDRNDSA има вграден LCD дисплей, отделение за зеленчуци & плодове, отделение за млечни продукти, поставка за яйца, може да запази храната в продължение на 20 часа при липса на електричество, вратите са реверсивни и могат да променят посоката си на отваряне.

Екстри и Функционалности:

Хладилник Samsung RB29FDRNDSA има LED осветление, Супер замразяване, Дигитален инвертор, технология Multiflow, Система за сигнализиране за отворена врата, Дозатор за вода

Фризер:

Фризерната част е с обем от 98 l, има автоматична система за размразяване, 3 отделения и капацитет на замразяване от 12 килограма за 24 часа.

Хладилник:

Хладълникът е с обем от 190 l разпределен на 4 рафта от закалено стъкло, на вратата има 3 рафта, има автоматична система за размразяване.

Габаритни Размери и тегло:

Височина: 178 cm
Ширина: 59.5 cm
Дълбочина: 66.8 cm
Тегло: 63 KgВ кашона са включени и следните аксесоари: поставка за бутилки и тава за лед

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *