Xладилник с фризер Samsung RB31HSR2DWW

Днес ще Ви представим Samsung RB31HSR2DWW – No Frost хладилник с фризер с обем от 306 литра ( хладилна част -230 l, фризерна част – 98 l), характеризиращ се с ниско ниво на шум, само – 39 dB, енергиен клас A от гама A+++ до D, No Frost система, както на хладилната и така и на фризерната част. Samsung RB31HSR2DWW е хладилник с бързо замразяване. Актуалната за днес цена и наличност може да проверите тук:

Екстри и Функционалности:

Хладилник Samsung RB31HSR2DWW се отличава от уредите в своя клас с: Бързо замразяване, технология Дигитален инверторен компресор, All Around Cooling, Дебит, Система за сигнализиране за отворена врата Моделът RB31HSR2DWW е с един компресор, климатичен клас SN – N – ST – T, енергиен клас A и годишна енергийна консумация от 280 kWhXладилник с фризер Samsung RB31HSR2DWW има отделение за зеленчуци & плодове, може да запази храната в продължение на 13 часа при липса на електричество, вратите са реверсивни и могат да променят посоката си на отваряне.

Фризер:

Фризерната част е с обем от 98 l, има автоматична система за размразяване, 3 отделения и капацитет на замразяване от 13 килограма за 24 часа.

Хладилник:

Хладълникът е с обем от 230 l разпределен на 4 рафта от закалено стъкло, на вратата има 4 рафта, има автоматична система за размразяване.

Габаритни Размери и тегло:

Височина: 185 cm
Ширина: 59.5 cm
Дълбочина: 66.8 cm
Тегло: 67 Kg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *