Ел. фурна за вграждане Bosch HBN532E3

Представяме ви електрическа фурна за вграждане Bosch модел HBN532E3 с обем от 66 литра, 8 функции за улеснено готвене, вграден вентилатор спомагащ за по-бързото приготвяне на ястието, както и вграден грил. Фурната Bosch HBN532E3 е сравнително икономична с Енергиен клас A има вграден цифров дисплей, таймер за оставащо време, управлението е механично, което някои смятат за минус, но други за по-надеждно. Към момента фурна за вграждане Bosch HBN532E3 е налична в eMAG :

Bosch HBN532E3 – Описание:

Фурна за вграждане Bosch HBN532E3 включва богат набор от функции, които ще улеснят готвенето: вътрешно осветление, Конвекция на горещ въздух, Функция за размразяване, Степен за пица. Като това не е всичко, моделът HBN532E3 ще ви улесни и с: Бързо затопляне, Горно нагряване, Блокиран достъп за деца, Долно нагряване, Система студена врата – за да бъде постигнато това е необходима по-добра изолация на вратата, което автоматично води до по-малък разход на енергия. Всички тези функции правят печката Bosch един удачен избор.

Технически Спецификации и дизайн на фурна за вграждане Bosch HBN532E3

Bosch HBN532E3 се отличава с изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата кухня по поръчка и неутрален цвят: Сребрист. , средният разход на енергия е 0.89 kW/h, захранващият кабел е с дължина от 1 м, захранването в ел. мрежата на модел HBN532E3 е със следните параметри (V-Hz): 220 – 240 / 50 – 60, а теглото на готварската фурна е 34 kg..
Габаритни размери:
Височина: 59.5 см.
Широчина: 59.5 см.
Дълбочина: 54.8 см.
Всяка фурна за вграждане на Bosch модел HBN532E3 включва и следните допълнителни аксесоари: Решетка Combi Тава за печене Телескопични водачи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *