печка Bosch HBN539S5

Представяме ви електрическа фурна за вграждане Bosch модел HBN539S5 с капацитет от 66 литра, 8 функции за улеснено готвене, вграден вентилатор спомагащ за по-бързото приготвяне на ястието, както и вграден грил. Фурната Bosch HBN539S5 е сравнително икономична с Енергиен клас A има вграден LCD дисплей, управлението е механично, което някои смятат за минус, но други за по-надеждно. Към момента фурна за вграждане Bosch HBN539S5 е налична в eMAG :

Bosch HBN539S5 – Описание:

Фурна за вграждане Bosch HBN539S5 включва богат набор от функции, включително и най-желаната от домакините: каталитично самопочистване. Също така и: , Автоматично влючване/изключване, Конвекция на горещ въздух, Степен за пица, Блокиран достъп за деца, Функция грил с малка повърхност – подходящ за печене на по-малки порции, както и за гратиниране., Долно нагряване, Горно нагряване. Като това не е всичко, моделът HBN539S5 ще ви улесни и с: Бързо затопляне, Функция грил с конвекция, Функция грил с голяма повърхност – за перфектна коричка на вашето ястие, Функция за размразяване, вътрешно осветление. Тази богата функционалност, прави печката Bosch удачен избор.

Технически Спецификации и дизайн на фурна за вграждане Bosch HBN539S5

Bosch HBN539S5 се отличава с изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата кухня по поръчка и авангарден черен цвят. Мощността на уреда е 2900 W, средният разход на енергия е 0.79 kW/h, захранващият кабел е с дължина от 1 м, захранването в ел. мрежата на модел HBN539S5 е със следните параметри (V-Hz): 220-240 50/60, а теглото на готварската фурна е 30 kg..
Габаритни размери:
Височина: 59.5 см.
Широчина: 59.5 см.
Дълбочина: 54.8 см.
Всяка фурна за вграждане на Bosch модел HBN539S5 включва и следните допълнителни аксесоари: Решетка Combi Тава за печене .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *