печка Bosch HRG6769S2

Представяме ви електрическа фурна за вграждане Bosch модел HRG6769S2 с обем от 71 литра, 15 функции за улеснено готвене, вграден вентилатор, който циркулира топлия въздух и спомага за по-бързото приготвяне на ястието, както и вграден грил. Фурната Bosch HRG6769S2 е сравнително икономична с Енергиен клас A има вграден LCD дисплей, таймер за оставащо време и интуитивно електронно управление. Към момента фурна за вграждане Bosch HRG6769S2 е налична в eMAG :

Bosch HRG6769S2 – Описание:

Фурна за вграждане Bosch HRG6769S2 включва богат набор от функции, включително и най-желаната от домакините: пиролизно самопочистване. Също така и: , 4D Hot Air , Подгряване, Автоматично изключване , Control touch, Програма за премахване на варовика, Soft Close, Soft Open , PerfectBake – Сензор за печене, PerfectRoast, Система студена врата – за да бъде постигнато това е необходима по-добра изолация на вратата, което автоматично води до по-малък разход на енергия, Задържане на топлина, Конвекция на горещ въздух, Блокиран достъп за деца, Степен за пица, Горно нагряване, Функция грил с малка повърхност – подходящ за печене на по-малки порции, както и за гратиниране., Долно нагряване, Интензивно нагряване. Като това не е всичко, моделът HRG6769S2 ще ви улесни и с: Бързо затопляне, Функция грил с конвекция, Функция грил с голяма повърхност – за перфектна коричка на вашето ястие, Функция за размразяване, вътрешно осветление. Всички тези функции правят печката Bosch един удачен избор.

Технически Спецификации и дизайн на фурна за вграждане Bosch HRG6769S2

Bosch HRG6769S2 се отличава с изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата кухня по поръчка и неутрален цвят: Инокс. Мощността на уреда е 3650 W, средният разход на енергия е 0.9 kW/h, захранващият кабел е с дължина от 1.2 м, захранването в ел. мрежата на модел HRG6769S2 е със следните параметри (V-Hz): 220-240 50/60.
Габаритни размери:
Височина: 59.5 см.
Широчина: 59.5 см.
Дълбочина: 54.8 см.
Всяка фурна за вграждане на Bosch модел HRG6769S2 включва и следните допълнителни аксесоари: Решетка Combi емайлирана тава за печене, универсална тава Телескопични водачи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *