Ел. фурна за вграждане Electrolux EZB3410AOX Енергиен клас A – Ревю и Цена

печка Electrolux EZB3410AOX

Представяме ви електрическа фурна за вграждане Electrolux модел EZB3410AOX с обем от 57 литра, вграден вентилатор, който циркулира топлия въздух и спомага за по-бързото приготвяне на ястието Фурната Electrolux EZB3410AOX е сравнително икономична с Енергиен клас A има вграден LCD дисплей, таймер за оставащо време, управлението е механично, което някои смятат за минус, но други за по-надеждно. Към момента фурна за вграждане Electrolux EZB3410AOX е налична в eMAG :

Electrolux EZB3410AOX – Описание:

Фурна за вграждане Electrolux EZB3410AOX разполага с богат набор от функции, които значително ще улеснят и съкратят процеса на готвене: Долно нагряване, Звуков сигнал , Предупреждение при завършване на програма, Нагревателен елемент под формата на пръстен, 2 нива на изпичане. Като това не е всичко, моделът EZB3410AOX ще ви улесни и с: Функция грил с конвекция, Горно нагряване. Тази богата функционалност, прави печката Electrolux удачен избор.

Технически Спецификации и дизайн на фурна за вграждане Electrolux EZB3410AOX

Electrolux EZB3410AOX се отличава с изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата кухня по поръчка и неутрален цвят: Инокс. Мощността на уреда е 2500 W, средният разход на енергия е 0.83 kW/h, захранващият кабел е с дължина от 1.1 m.
Габаритни размери:
Височина: 59 см.
Широчина: 59.4 см.
Дълбочина: 56 см.
Всяка фурна за вграждане на Electrolux модел EZB3410AOX включва и следните допълнителни аксесоари: Тава за печене, емайлирана тава .


коментари и ревюта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *