Ел. печка Electrolux EZC2430AOX

Представяме ви електрическа фурна за вграждане Electrolux модел EZC2430AOX с обем от 57 литра, 9 функции за улеснено готвене, вграден вентилатор спомагащ за по-бързото приготвяне на ястието, както и вграден грил. Фурната Electrolux EZC2430AOX е сравнително икономична с Енергиен клас A има вграден цифров дисплей и интуитивно електронно управление. Към момента фурна за вграждане Electrolux EZC2430AOX е налична в eMAG :

Electrolux EZC2430AOX – Описание:

Фурна за вграждане Electrolux EZC2430AOX включва богат набор от функции, включително и най-желаната от домакините: пиролизно самопочистване. Също така и: Система студена врата – за да бъде постигнато това е необходима по-добра изолация на вратата, което автоматично води до по-малък разход на енергия, Горно нагряване, Блокиран достъп за деца. Като това не е всичко, моделът EZC2430AOX ще ви улесни и с: , Автоматично предложение за температура на готвене, Печене на 2 нива, Електронно регулиране на температурата, Индикатор за остатъчна топлина, Предупреждение при завършване на програма, Използване на остатъчната температура, Препоръчителна топлина, Авт. изключване, Долно нагряване. Тази богата функционалност, прави печката Electrolux отличен избор.

Технически Спецификации и дизайн на фурна за вграждане Electrolux EZC2430AOX

Electrolux EZC2430AOX се отличава с изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата кухня по поръчка и неутрален цвят: Инокс. Мощността на уреда е 2515 W, средният разход на енергия е 0.87 kW/h, захранващият кабел е с дължина от 1.1 m.
Габаритни размери:
Височина: 59 см.
Широчина: 59.4 см.
Дълбочина: 56 см.
Всяка фурна за вграждане на Electrolux модел EZC2430AOX включва и следните допълнителни аксесоари: Тава за печене, емайлирана тава .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *