печка Fagor 6H-876ATCX

Представяме ви електрическа фурна за вграждане Fagor модел 6H-876ATCX с обем от 58 литра, 17 функции за улеснено готвене, вграден вентилатор, който циркулира топлия въздух и спомага за по-бързото приготвяне на ястието, защитно стъкло на вратата, както и вграден грил. Фурната Fagor 6H-876ATCX е изключително енергоспестяваща с Енергиен клас А+ има вграден LCD дисплей и интуитивно сензорно управление. Към момента фурна за вграждане Fagor 6H-876ATCX е налична в eMAG :

Fagor 6H-876ATCX – Описание:

Фурна за вграждане Fagor 6H-876ATCX включва богат набор от функции, включително и най-желаната от домакините: самопочистване. Също така и: , Степен за пица, Автоматично влючване/изключване, Блокиран достъп за деца, Система студена врата – за да бъде постигнато това е необходима по-добра изолация на вратата, което автоматично води до по-малък разход на енергия, Горно нагряване, Задържане на топлина, Интензивно нагряване, Функция грил с голяма повърхност – за перфектна коричка на вашето ястие, Функция грил с малка повърхност – подходящ за печене на по-малки порции, както и за гратиниране., Долно нагряване. Като това не е всичко, моделът 6H-876ATCX ще ви улесни и с: Бързо затопляне, Функция грил с конвекция, Конвекция на горещ въздух, вътрешно осветление. Тази богата функционалност, прави печката Fagor удачен избор.

Технически Спецификации и дизайн на фурна за вграждане Fagor 6H-876ATCX

Fagor 6H-876ATCX се отличава с изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата кухня по поръчка и неутрален цвят: Инокс. Мощността на уреда е 3570 W, захранващият кабел е с дължина от 1.2, захранването в ел. мрежата на модел 6H-876ATCX е със следните параметри (V-Hz): 220 – 240.
Всяка фурна за вграждане на Fagor модел 6H-876ATCX включва и следните допълнителни аксесоари: Тава за печене .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *