Ел. печка Gorenje BO617ST

Представяме ви електрическа фурна за вграждане Gorenje модел BO617ST с капацитет от 67 литра, вграден вентилатор спомагащ за по-бързото приготвяне на ястието Фурната Gorenje BO617ST е сравнително икономична с Енергиен клас A, управлението е механично, което някои смятат за минус, но други за по-надеждно. Към момента фурна за вграждане Gorenje BO617ST е налична в eMAG :

Gorenje BO617ST – Описание:

Фурна за вграждане Gorenje BO617ST включва богат набор от функции, които ще улеснят готвенето: вътрешно осветление, Функция грил с малка повърхност – подходящ за печене на по-малки порции, както и за гратиниране., Долно нагряване. Като това не е всичко, моделът BO617ST ще ви улесни и с: Бързо затопляне, Задържане на топлина, Вентилатор, Горно нагряване, Функция грил с голяма повърхност – за перфектна коричка на вашето ястие. Тази богата функционалност, прави печката Gorenje удачен избор.

Технически Спецификации и дизайн на фурна за вграждане Gorenje BO617ST

Gorenje BO617ST се отличава с изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата кухня по поръчка и неутрален цвят: Сив. Мощността на уреда е 3300 W, средният разход на енергия е 0.92 kW/h, захранването в ел. мрежата на модел BO617ST е със следните параметри (V-Hz): 220-240 50/60, а теглото на готварската фурна е 31.5 kg..
Габаритни размери:
Височина: 59.5 см.
Широчина: 59.7 см.
Дълбочина: 54.7 см.
Всяка фурна за вграждане на Gorenje модел BO617ST включва и следните допълнителни аксесоари: Тава за печене, Дълбока тава за готвене, тава за печене .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *