Ел. фурна за вграждане Gorenje BOP799S51X Енергиен клас A – Ревю и Цена

печка Gorenje BOP799S51X

Представяме ви електрическа фурна за вграждане Gorenje модел BOP799S51X с обем от 73 литра, 15 функции за улеснено готвене, вграден вентилатор, който циркулира топлия въздух и спомага за по-бързото приготвяне на ястието, както и вграден грил. Фурната Gorenje BOP799S51X е сравнително икономична с Енергиен клас A има вграден LCD дисплей и таймер за оставащо време. Към момента фурна за вграждане Gorenje BOP799S51X е налична в eMAG :

Gorenje BOP799S51X – Описание:

Фурна за вграждане Gorenje BOP799S51X включва богат набор от функции, включително и най-желаната от домакините: пиролизно самопочистване. Също така и: , Степен за пица, Автоматично влючване/изключване, Блокиран достъп за деца, Система студена врата – за да бъде постигнато това е необходима по-добра изолация на вратата, което автоматично води до по-малък разход на енергия, Горно нагряване, Задържане на топлина, Интензивно нагряване, Функция грил с голяма повърхност – за перфектна коричка на вашето ястие, Функция грил с малка повърхност – подходящ за печене на по-малки порции, както и за гратиниране., Долно нагряване. Като това не е всичко, моделът BOP799S51X ще ви улесни и с: Бързо затопляне, Функция за размразяване, Функция грил с конвекция, Конвекция на горещ въздух, вътрешно осветление. Тази богата функционалност, прави печката Gorenje отличен избор.

Дизайн и Технически Спецификации на фурна за вграждане Gorenje BOP799S51X

Gorenje BOP799S51X има изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата поръчкова кухня и неутрален цвят: Инокс, инокса е със специално покритие против отпечатъци. Мощността на уреда е 3400 W, захранването в ел. мрежата на модел BOP799S51X е със следните параметри (V-Hz): 220-240.
Габаритни размери:
Височина: 59.5 см.
Широчина: 59.5 см.
Дълбочина: 54.6 см.
Всяка фурна за вграждане на Gorenje модел BOP799S51X включва и следните допълнителни аксесоари: Телескопични водачи Тава за печене: .


коментари и ревюта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *