печка Hotpoint-Ariston Traditional FT 850.1 AN

Представяме ви електрическа фурна за вграждане Hotpoint-Ariston модел Traditional FT 850.1 AN с обем от 56 литра, 7 функции за улеснено готвене, вграден вентилатор, който циркулира топлия въздух и спомага за по-бързото приготвяне на ястието, както и вграден грил. Фурната Hotpoint-Ariston Traditional FT 850.1 AN е сравнително икономична с Енергиен клас A, управлението е механично, което някои смятат за минус, но други за по-надеждно. Към момента фурна за вграждане Hotpoint-Ariston Traditional FT 850.1 AN е налична в eMAG :

Hotpoint-Ariston Traditional FT 850.1 AN – Описание:

Фурна за вграждане Hotpoint-Ariston Traditional FT 850.1 AN включва богат набор от функции, включително и най-желаната от домакините: самопочистване тип email crystal clean. Също така и: вътрешно осветление, Функция грил с голяма повърхност – за перфектна коричка на вашето ястие, Степен за пица. Като това не е всичко, моделът Traditional FT 850.1 AN ще ви улесни и с: , Едновременно приготвяне, Традиционен, Вентилационна система, Сладкарски изделия, Функция за размразяване. Тази богата функционалност, прави печката Hotpoint-Ariston удачен избор.

Технически Спецификации и дизайн на фурна за вграждане Hotpoint-Ariston Traditional FT 850.1 AN

Hotpoint-Ariston Traditional FT 850.1 AN се отличава с изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата кухня по поръчка и авангарден черен цвят. Мощността на уреда е 2800 W.
Габаритни размери:
Височина: 59.5 см.
Широчина: 59.5 см.
Дълбочина: 54.5 см.
Всяка фурна за вграждане на Hotpoint-Ariston модел Traditional FT 850.1 AN включва и следните допълнителни аксесоари: Решетка Combi Тава за печене: .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *