печка Indesit IFW 6834 BL

Представяме ви електрическа фурна за вграждане Indesit модел IFW 6834 BL с капацитет от 71 литра, 8 функции за улеснено готвене, вграден вентилатор, който циркулира топлия въздух и спомага за по-бързото приготвяне на ястието, както и вграден грил. Фурната Indesit IFW 6834 BL е сравнително икономична с Енергиен клас A има вграден таймер, управлението е механично, което някои смятат за минус, но други за по-надеждно. Към момента фурна за вграждане Indesit IFW 6834 BL е налична в eMAG :

Indesit IFW 6834 BL – Описание:

Фурна за вграждане Indesit IFW 6834 BL разполага с богат набор от функции, които значително ще улеснят и съкратят процеса на готвене: Функция за размразяване, Конвенционално печене, Turbo grill, Maxi Cooking, Размразяване, Турбо вентилатор. Като това не е всичко, моделът IFW 6834 BL ще ви улесни и с: вътрешно осветление, Степен за пица. Тази богата функционалност, прави печката Indesit отличен избор.

Технически Спецификации и дизайн на фурна за вграждане Indesit IFW 6834 BL

Indesit IFW 6834 BL се отличава с изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата кухня по поръчка и авангарден черен цвят. , а теглото на готварската фурна е 27.1 kg..
Габаритни размери:
Височина: 59.5 см.
Широчина: 59.5 см.
Дълбочина: 55.1 см.
Всяка фурна за вграждане на Indesit модел IFW 6834 BL включва и следните допълнителни аксесоари: Решетка Combi Тава за печене .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *