Ел. печка Whirlpool AKZM 794 IX

Представяме ви електрическа фурна за вграждане Whirlpool модел AKZM 794 IX с капацитет от 67 литра, 15 функции за улеснено готвене, вграден вентилатор спомагащ за по-бързото приготвяне на ястието, възможност за чеверме с въртящия се шиш, защитночетирипластово стъкло на вратата, както и вграден грил. Фурната Whirlpool AKZM 794 IX е сравнително икономична с Енергиен клас A има вграден LED дисплей, таймер за оставащо време и интуитивно електронно управление. Към момента фурна за вграждане Whirlpool AKZM 794 IX е налична в eMAG :

Whirlpool AKZM 794 IX – Описание:

Фурна за вграждане Whirlpool AKZM 794 IX включва богат набор от функции, включително и най-желаната от домакините: самопочистване. Също така и: вътрешно осветление, Блокиран достъп за деца, Задържане на топлина. Като това не е всичко, моделът AKZM 794 IX ще ви улесни и с: , Технология шесто чувство , Maxi Cooking (за обемни ястия), Функция за размразяване. Всички тези функции правят печката Whirlpool един удачен избор.

Технически Спецификации и дизайн на фурна за вграждане Whirlpool AKZM 794 IX

Whirlpool AKZM 794 IX се отличава с изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата кухня по поръчка и неутрален цвят: Инокс. Мощността на уреда е 2450 W, средният разход на енергия е 1 kW/h, а теглото на готварската фурна е 36 kg..
Габаритни размери:
Височина: 59.5 см.
Широчина: 59.5 см.
Дълбочина: 56.4 см.
Допълнителни функционалности: Голяма повърхност за готвене: 1200 cm2
Всяка фурна за вграждане на Whirlpool модел AKZM 794 IX включва и следните допълнителни аксесоари: Решетка Combi Тава за печене .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *