Ел. фурна за вграждане Whirlpool AKZM6520IX Енергиен клас A – Ревю и Цена

печка Whirlpool AKZM6520IX

Представяме ви електрическа фурна за вграждане Whirlpool модел AKZM6520IX с обем от 73 литра, 15 функции за улеснено готвене, както и вграден грил. Фурната Whirlpool AKZM6520IX е сравнително икономична с Енергиен клас A има вграден LCD дисплей, таймер за оставащо време и интуитивно електронно управление. Към момента фурна за вграждане Whirlpool AKZM6520IX е налична в eMAG :

Whirlpool AKZM6520IX – Описание:

Фурна за вграждане Whirlpool AKZM6520IX включва богат набор от функции, включително и най-желаната от домакините: пиролизно самопочистване. Също така и: , Функция за размразяване, Блокиран достъп за деца. Като това не е всичко, моделът AKZM6520IX ще ви улесни и с: Бързо затопляне, Maxi Cooking, Cook 3, Ready2cook, Сладкарски изделия, Технология шесто чувство , Степен за пица, Система студена врата – за да бъде постигнато това е необходима по-добра изолация на вратата, което автоматично води до по-малък разход на енергия. Тази богата функционалност, прави печката Whirlpool удачен избор.

Технически Спецификации и дизайн на фурна за вграждане Whirlpool AKZM6520IX

Whirlpool AKZM6520IX се отличава с изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата кухня по поръчка и неутрален цвят: Инокс.
Габаритни размери:
Височина: 59.5 см.
Широчина: 59.5 см.
Дълбочина: 56.4 см.
Допълнителни функционалности: Защитен термостат
Всяка фурна за вграждане на Whirlpool модел AKZM6520IX включва и следните допълнителни аксесоари: Тава за печене, .


коментари и ревюта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *