Хладилник Arctic ANC246+

Днес ще представим Arctic ANC246+ – фризер с височина 151 см., с обем от 215 литра, енергиен клас A+. В момента Arctic ANC246+ е наличен в еМАГ, където може да видите и точната му цена:

Arctic ANC246+ – Основни Характеристики и Описание

Arctic ANC246+ e с бял цвят и изчистен дизайн с вертикално разположена дръжка, стандартно хладилникът се отваря надясно с опция реверсивни врати.

Габаритни размери:
Височина: 151
Широчина: 59.5
Дълбочина: 60

Модел ANC246+ от Arctic е климатичен клас SN-T има един компресор, нивото на шум при работа е 42 децибела и запазва продуктите студени до 16 часа без ел. захранване. Фризерът е просторен с цели 6 отделения, които позволяват съхранение на много продукти, капацитетът на замразяване е до 14 кг. продукти за 24 часа

За голям хладилник с обем от 215 литра и цена над 400 лв. Arctic ANC246+ е оборудван и с богат набор от функции, като: антибактериална система, система за предупреждение при отворена врата, функция SuperFrost, Fast Freeze XL Zone. Хладилникът е в комплект със следните аксесоари: тавичка за лед.

В заключение – фризер модел ANC246+ на Arctic се намира в нисък ценови клас , подходящ за голяма кухня или трапезария и определено е една качествена покупка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *