Фризер Bosch GSN33VW30 с обем от 220 л.

Представяме ви фризер Bosch модел GSN33VW30 с обем от 220 литра, с изключително нисък разход на ел. енергия – 225 kWh за година и eнергиен клас A++. Фризерът има изчистен дизайн с елегантен бял цвят, също и богат набор от функционалности: LED дисплей, система NO FROST на фризера, функция SuperFrost, система за предупреждение при отворена врата, климатичен клас SN-T. В момента фризер Bosch GSN33VW30 може да бъде намерен в еМАГ :

Bosch GSN33VW30 – Основни Характеристики:

Фризерът на Bosch GSN33VW30 е с капацитет за замразяване от 20 кг. за 24 часа, има 7 отделениявключително и голямо чекмедже тип Big Box, а допълнителните екстри към фризера са: Календар за замразени храни. Дизайнът на модел GSN33VW30 е семпъл с елегантен бял цвят, вратите на фризера за реверсивни и може да бъде обърнато стандартното отваряне, което е дясно, дръжката е вертикално разположена.
Размери на уреда:
Височина: 176 cm.
Ширина: 60
Дълбочина: 65
Новият модел GSN33VW30 е оборудван с богат набор от функции и опции – ще ви предупреди със сигнал ако сте забравили вратата отворена, както и ако темературата при продуктите се повиши функция superfrost и още: multiflow система

Технически Характеристики на: Bosch GSN33VW30

Фризерът Bosch GSN33VW30 може да издържи без захранване запазвайки температурата до 19 часа . Ето и основните характеристики в табличен вид:
Ниво на шум в децибели (dB): 42
Брой на компресорите: 1
Охладителен агент: R600a
Климатичен клас: SN-T
Регулируем термостат – наличие и тип: Да
Bosch GSN33VW30 има следните аксесоари включени в цената на уреда: акумулатор за охлаждане, отделение за замразени продукти, сгъваеми предни крачета и колелца за транспорт отзад.
В заключение ще кажем, че Фризерът на Bosch модел GSN33VW30 е подходящ и надежден избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *