Фризер Star-Light CFM-249APРевю и Актуална Цена

Фризер Star-Light CFM-249AP с обем от 249 л.

Представяме ви хладилна ракла Star-Light модел CFM-249AP с обем от 249 литра, с нисък разход на електроенергия – 246 kWh за година и eнергиен клас A+. Фризерът има изчистен дизайн с елегантен бял цвят, също и богат набор от функции: функция SuperFrost, антибактериална система, сигнал при повишаване на температурата, Колела за лесно придвижване, вграден кондензатор, климатичен клас N/SN/ST/T. Към момента фризер Star-Light CFM-249AP може да намерите в еМАГ, за повече информация последвайте връзката:

Star-Light CFM-249AP – Основни Характеристики:

Фризерът на Star-Light CFM-249AP е с капацитет за замразяване от 12 кг. за 24 часа, има 1 отделение и е оборудван с механична система за размразяване. Дизайнът на модел CFM-249AP е семпъл с елегантен бял цвят, разбира се има и вътрешно осветление, дръжката е хоризонтално разположена.
Размери на уреда:
Височина: 85 cm.
Ширина: 98.5
Дълбочина: 60
Модел CFM-249AP има много удобни функции и екстри, като например :сигнал при повишаване на температуратасистема за антибактериална защита, колела за лесно придвижване, вграден кондензатор, функция superfrost.

Технически Характеристики на: Star-Light CFM-249AP

Фризерът Star-Light CFM-249AP е с тегло от 37 кг. може да издържи без захранване запазвайки температурата до 46 часа . Ето и основните характеристики в табличен вид:
Ниво на шум в децибели (dB): 41
Брой на компресорите: 1
Охладителен агент: R600a
Климатичен клас: N/SN/ST/T
Регулируем термостат – наличие и тип: Да
Star-Light CFM-249AP има следните аксесоари включени в цената на уреда: 1 вътрешен кош.
В заключение ще кажем, че Фризерът на Star-Light модел CFM-249AP е подходящ и надежден избор.


коментари и ревюта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *