Хладилник Bosch GIV11AF30

Представяме ви фризер за вграждане Bosch GIV11AF30 с височина 71 см., характеризиращ се с ниско ниво на шум, само – 36 децибела с обем от 72 литра (обемът на фризера е 72 литра, енергиен клас A++ и не на последно място удобен LED дисплей. Bosch GIV11AF30 е наличен в еМАГ, където може да видите и точната му цена към момента:

Bosch GIV11AF30 – Характеристики:

Модел GIV11AF30 от Bosch е климатичен клас SN – T има един компресор, както вече споменахме, уредът е много тих в сравнение с останалите хладилници в своя клас – само – 36 децибела и запазва храната студена до 21 часа без електричество. Фризерът е с ръчна система за размразяване, има 3 отделения , също така може да замрази до 8 кг. продукти на денонощие

Bosch GIV11AF30 e бял с изчистен дизайн , стандартно хладилникът се отваря надясно с опция реверсивни врати.

Габаритни размери:
Височина: 71
Широчина: 56
Дълбочина: 55

Bosch GIV11AF30, разбирасе е оборудван и с много функции: функция SuperFrost, сигнал при повишаване на температурата. В хладилника има и следните аксесоари: 2 акумулатора за охлаждане.

В заключение – фризер за вграждане Bosch GIV11AF30 се намира в среден ценови клас, подходящ за всяка кухня или трапезария и е една качествена покупка на нормална цена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *