Хладилник Electrolux EUN2244AOW

Днес ще представим Electrolux EUN2244AOW – фризер за вграждане характеризиращ се с ниско ниво на шум, само – 39 децибела (фризер – 208 литра, енергиен клас A+ и не на последно място удобен LCD дисплей. Височината на хладилника е 177.2 см., и има система NO FROST на фризера. В момента Electrolux EUN2244AOW е наличен в еМАГ, където може да видите и актуалната му цена:

Electrolux EUN2244AOW – Основни Характеристики:

Модел EUN2244AOW от Electrolux е климатичен клас SN-N-ST-T, както вече споменахме, уредът е много тих в сравнение с останалите хладилници в своя клас – само – 39 децибела . Фризерът е просторен с цели 5 отделения, които позволяват съхранение на много продукти, има автоматична система за размразяване, може да замразява до 20 кг. храна на денонощие

Electrolux EUN2244AOW e с бял цвят и изчистен дизайн , стандартно хладилникът се отваря надясно с опция реверсивни врати.

Габаритни размери:
Височина: 177.2
Широчина: 54
Дълбочина: 54.7

Electrolux EUN2244AOW е оборудван и с богат набор от функции: сигнал при повишаване на температурата, система за предупреждение при отворена врата, Action Freeze.

В заключение ще кажем, че фризер за вграждане модел EUN2244AOW на Electrolux се намира във висок ценови клас – създаден да отговаря на всяка ваша нужда, подходящ за всяка кухня или трапезария и определено ще останете доволни от уреда.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *