Хладилник Heinner HF-100NHA+

Представяме ви Heinner HF-100NHA+ – хладилник с една врата с височина 85 см., с общ обем от 93 литра (обемът на фризера е 10 литра, хладилникът е с обем от 93 литра), енергиен клас A+. Heinner HF-100NHA+ е наличен в еМАГ, където може да видите и точната му цена към момента:

Heinner HF-100NHA+ – Характеристики:

Модел HF-100NHA+ от Heinner е климатичен клас ST има един компресор, системата за охлаждане е Статична с охладителен агент R600a, нивото на шум при работа е 41 децибела. Фризерът е с ръчна система за размразяване, има 1 отделения Хладилното отделение на Heinner HF-100NHA+ е с механична системна за размразяване, има 1 стъклени рафта, на всяка врата има 3 малки + 1 голяма поставка, в хладилното отделение има и отделение за плодове и зеленчуци.

Цветът на Heinner HF-100NHA+ e бял с изчистен дизайн с вградена дръжка, стандартно отваряне е дясно с опция реверсивни врати, има вътрешно LED осветление. Уредът тежи 20 кг. – размерите на хладилника са:

Габаритни размери:
Височина: 85
Широчина: 44.5
Дълбочина: 47.5

В хладилника има и следните аксесоари: поставка за яйца.

В заключение ще кажем, че хладилник с една врата Heinner HF-100NHA+ се намира в нисък ценови клас , ще се впише страхотно във всяка кухня и със сигурност е перфектен бюджетен уред.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *