Хладилник Hitachi R-WB730PRU6X (XGR)

Днес ще разгледаме Hitachi R-WB730PRU6X (XGR) – Хладилник с общ обем от 587 литра (фризерната част е с обем от 160 литра, а хладилната част е с обем от 427 литра), енергиен клас А ++ и не на последно място удобен дигитален дисплей. Хладилникът е висок 183.5 сантиметра, има система NO FROST както на хладилната, така и на фризерната част, диспенсер за вода и диспенсер за лед. Хладилник Hitachi R-WB730PRU6X (XGR) е наличен в еМАГ, където може да видите и актуалната му цена към момента:

Hitachi R-WB730PRU6X (XGR) – Основни Характеристики и Описание

Цветът на Hitachi R-WB730PRU6X (XGR) e сив (Инокс) с елегантен дизайн с вертикално разположена дръжка, има вътрешно LED осветление.

Габаритни размери:
Височина: 183.5
Широчина: 86
Дълбочина: 80.8

Модел R-WB730PRU6X (XGR) от Hitachi има един компресор, системата за охлаждане е Dual Fan Cooling с охладителен агент R-600a, нивото на шум при работа е 44 децибела и запазва продуктите студени до 12 часа без ток – контролирането на уреда е електронно. Фризерът е просторен с цели 5 отделения, които позволяват съхранение на много продукти има система за размразяване, има Big Box (голямо чекмедже) и още: Функцията бързо замръзване, Easy Twist Ice Maker, Двойно плъзгащо се отделение, Голямо плъзгащо се отделение Хладилното отделение на Hitachi R-WB730PRU6X (XGR) е с напълно автоматична система за размразяване, има 4 рафта от закалено стъкло, отделение за плодове и зеленчуци, отделение за масло и сирена, на всяка врата има 7 поставки и в допълнение: Възможност за избор на режим(млечни храни и месо или зеленчуци), Рафтове от закалено стъкло, LED осветление., Диспенсър за вода с филтър.

За голям хладилник с обем от 587 литра и цена над 2500 лв. Hitachi R-WB730PRU6X (XGR) има налични много функции, които да ви улеснят, като: функция отпуска (Holiday), функция ECO, антибактериална система, филтър миризми, система за предупреждение при отворена врата. Хладилникът е в комплект със следните аксесоари: тавичка за лед, поставка за яйца.

В заключение ще кажем, че Хладилник Hitachi R-WB730PRU6X (XGR) се намира във висок ценови клас и съответно е изработен от качествени материали , подходящ за голяма трапезария или кухня и определено е една качествена покупка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *