Хладилник Arctic ANK326NFS+ с обем от 287 л.

Представяме ви хладилник с фризер Arctic модел ANK326NFS+ с обем от 287 литра (хладилна част – 197 л., фризер – 90 л.), характеризиращ се с нисък разход на ел. енергия – 318 kWh за година и eнергиен клас A+. Хладилникът има елегантен дизайн с неутрален сребрист цвят, както и богат набор от функции: LCD дисплей, система NO FROST както на хладилника така и на фризера, функция ECO, система за предупреждение при отворена врата, ECO Frost Free, ECO DuAl BAlAnce, Eco Breeze, Eco Fresh, ECO Led, Multi Frost Zone. В момента хладилник Arctic ANK326NFS+ е наличен в еМАГ:

Arctic ANK326NFS+ – Основни Характеристики:

Хладилникът Arctic има 3 на брой рафта изработени от стъкло, 3 поставки на вратата и отделение за зеленчуци и плодове . Фризерът на Arctic ANK326NFS+ е с капацитет за замразяване от 5 кг. за 24 часа и има 3 отделения. Дизайнът на модел ANK326NFS+ е семпъл с неутрален сребрист цвят, осветлението на уреда е LED, вратите на хладилника за реверсивни и може да бъде обърнато стандартното отваряне, което е дясно, дръжката е вертикално разположена.
Размери на уреда:
Височина: 185.3 cm.
Ширина: 59.5
Дълбочина: 60
Модел ANK326NFS+ е оборудван с разнообразни функции и опции – ще ви предупреди със сигнал ако сте забравили вратата отворена, eco frost free, eco dual balance, eco breeze, eco fresh, eco led, multi frost zone, система за антибактериална защита, функция eco и още: вентилатор

Технически Характеристики на: Arctic ANK326NFS+

Хладилникът Arctic ANK326NFS+ е с тегло от 64 кг. може да издържи без захранване запазвайки температурата до 17 часа . Ето и основните характеристики в табличен вид:
Брой на компресорите: 1
Arctic ANK326NFS+ има следните аксесоари включени в цената на уреда: поставка за яйца, тавичка за лед.
В заключение ще кажем, че хладилникът на Arctic модел ANK326NFS+ е подходящ и надежден избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *