Хладилник Atlantic AT-120 с обем от 81 л.

Представяме ви хладилник с една врата Atlantic модел AT-120 с обем от 81 литра, характеризиращ се с нисък разход на ел. енергия и eнергиен клас A +. Хладилникът има изчистен дизайн с елегантен бял цвят, също и богат набор от функции: автоматично размразяване. Към момента хладилник Atlantic AT-120 може да намерите в еМАГ, за повече информация последвайте връзката:

Atlantic AT-120 – Основни Характеристики:

Хладилникът Atlantic AT-120 е с автоматично система за размразяване има 2 на брой рафта изработени от стъкло, 2 поставки на вратата и отделение за зеленчуци и плодове и стъклени полици. Фризерът на Atlantic AT-120 освен стандартните отделения има и голямо чекмедже (Big Box), оборудван е с механична система за размразяване, а допълнителните екстри към фризера са: Стъклени полици. Дизайнът на модел AT-120 е семпъл с елегантен бял цвят, разбира се има и вътрешно осветление, вратите на хладилника за реверсивни и може да бъде обърнато стандартното отваряне, което е дясно, дръжката е вградена, хоризонтална, и още:,Стъклени полици
Размери на уреда:
Височина: 84 cm.
Ширина: 48
Дълбочина: 58
Модел AT-120 включва разнообразен набор от удобни функции като: , автоматично размразяване и още: стъклени полици

Технически Характеристики на: Atlantic AT-120

Като недостатък може да отбележим, че няма система NO FROST на хладилника, същото важи и за фризера.. Ето и основните характеристики в табличен вид:
Брой на компресорите: 1
Регулируем термостат – наличие и тип: Дa
Atlantic AT-120 има следните аксесоари включени в цената на уреда: поставка за яйца, стъклени полици, тавичка за лед.
В заключение ще кажем, че хладилникът на Atlantic модел AT-120 е подходящ и надежден избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *