Хладилник BESS GN-270AA с обем от 227 л.

Представяме ви хладилник с 2 врати BESS модел GN-270AA с обем от 227 литра, характеризиращ се с нисък разход на ел. енергия – 216 kWh за година и eнергиен клас А+. Хладилникът има елегантен дизайн с неутрален бял цвят, както и богат набор от функции: климатичен клас NT/N. В момента хладилник BESS GN-270AA е наличен в еМАГ:

BESS GN-270AA – Основни Характеристики:

Хладилната част на BESS GN-270AA е с автоматично система за размразяване има 3 на брой рафта изработени от стъкло, 4 поставки на вратата и отделение за зеленчуци и плодове и стъклени полици. Фризерът на BESS GN-270AA има 1 отделение и е оборудван с механична система за размразяване. Дизайнът на модел GN-270AA е семпъл с неутрален бял цвят, разбира се има и вътрешно осветление, вратите на хладилника за реверсивни и може да бъде обърнато стандартното отваряне, което е дясно, дръжката е вертикално разположена, и още:,Автоматично размразяване, Стъклени полици
Размери на уреда:
Височина: 144 cm.
Ширина: 55
Дълбочина: 60
Модел GN-270AA включва разнообразен набор от удобни функции.обем хладилна част 187 л

Технически Характеристики на: BESS GN-270AA

Като недостатък може да отбележим, че няма система NO FROST на хладилника, същото важи и за фризера.. Ето и основните характеристики в табличен вид:
Тип на Охладителната система: Еднокръгово
Ниво на шум в децибели (dB): 41
Брой на компресорите: 1
Охладителен агент: R 600А
Климатичен клас: NT/N
Регулируем термостат – наличие и тип: Да
BESS GN-270AA има следните аксесоари включени в цената на уреда: поставка за бутилки, поставка за яйца, тавичка за лед, 2 врати.
В заключение ще кажем, че хладилникът на BESS модел GN-270AA е подходящ и надежден избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *