Хладилник Bosch KGV58VL31S с обем от 505 л.

Представяме ви хладилник с фризер Bosch модел KGV58VL31S с обем от 505 литра (хладилна част – 379 л., фризер – 126 л.), с изключително нисък разход на ел. енергия – 292 kWh за година и eнергиен клас A++. Хладилникът има елегантен дизайн с неутрален сребрист цвят, също и богат набор от функционалности: функция SuperFrost, Power VentilAtion – охлаждане с вътрешен вентилатор, система Low Frost. В момента хладилник Bosch KGV58VL31S може да бъде намерен в еМАГ :

Bosch KGV58VL31S – Основни Характеристики:

Хладилната част на Bosch KGV58VL31S е с автоматична система за размразяване има 5 на брой рафта изработени от подсигурено стъкло и 4 поставки на вратата. Фризерът на Bosch KGV58VL31S е с капацитет за замразяване от 14 кг. за 24 часа, има 2 отделениявключително и голямо чекмедже тип Big Box, а допълнителните екстри към фризера са: Vario Zone и Календар за замразени храни. Дизайнът на модел KGV58VL31S е семпъл с неутрален сребрист цвят, разбира се има и вътрешно осветление, вратите на хладилника за реверсивни и може да бъде обърнато стандартното отваряне, което е дясно, дръжката е вертикална, вградена.
Размери на уреда:
Височина: 191 cm.
Ширина: 70
Дълбочина: 77
Модел KGV58VL31S включва разнообразен набор от удобни функции като: power ventilation – охлаждане с вътрешен вентилатор, система low frost, функция superfrost и още: източване на кондензат
Bosch KGV58VL31S има следните аксесоари включени в цената на уреда: поставка за бутилки, тавичка за лед, поставка за яйца.
В заключение ще кажем, че хладилникът на Bosch модел KGV58VL31S е подходящ и надежден избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *