Хладилник Daewoo RN-308NB с обем от 305 л.

Представяме ви хладилник с фризер Daewoo модел RN-308NB с обем от 305 литра (хладилна част – 221 л., фризер – 84 л.), характеризиращ се с нисък разход на ел. енергия и eнергиен клас A+. Хладилникът има изчистен дизайн с уникален черен цвят, както и богат набор от функции: система NO FROST както на хладилника така и на фризера, система за предупреждение при отворена врата, система Multi Airflow. В момента хладилник Daewoo RN-308NB е наличен в еМАГ:

Daewoo RN-308NB – Основни Характеристики:

Хладилната част на Daewoo RN-308NB е с автоматична система за размразяване има 2 на брой рафта изработени от стъкло, 4 поставки на вратата и отделение за зеленчуци и плодове . Фризерът на Daewoo RN-308NB има 3 отделения и размразяването на фризера е изцяло автоматично. Дизайнът на модел RN-308NB е семпъл с уникален черен цвят, осветлението на уреда е LED, вратите на хладилника за реверсивни и може да бъде обърнато стандартното отваряне, което е дясно, дръжката е вградена, хоризонтална.
Размери на уреда:
Височина: 187 cm.
Ширина: 59.5
Дълбочина: 65
Модел RN-308NB включва разнообразен набор от удобни функции като: система за предупреждение при отворена врата, система multi airflow.

Технически Характеристики на: Daewoo RN-308NB

Хладилникът Daewoo RN-308NB е с тегло от 67 кг. Ето и основните характеристики в табличен вид:
Охладителен агент: R600a
В заключение ще кажем, че хладилникът на Daewoo модел RN-308NB е подходящ и надежден избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *