Хладилник Daewoo RN-T425NPW с обем от 332 л.

Представяме ви хладилник с фризер Daewoo модел RN-T425NPW с обем от 332 литра (хладилна част – 242 л., фризер – 90 л.), с нисък разход на ел. енергия – 310 kWh за година и eнергиен клас A+. Хладилникът има елегантен дизайн с неутрален бял цвят, също и богат набор от функционалности: LED дисплей, система NO FROST както на хладилника така и на фризера, система за предупреждение при отворена врата, Multi Air Flow. В момента хладилник Daewoo RN-T425NPW може да бъде намерен в еМАГ :

Daewoo RN-T425NPW – Основни Характеристики:

Хладилната част на Daewoo RN-T425NPW е с автоматична система за размразяване има 3 на брой рафта изработени от подсигурено стъкло, 4 поставки на вратата, отделение за зеленчуци и плодове и отделение за масло/сирена ида. Фризерът на Daewoo RN-T425NPW е с капацитет за замразяване от 7.5 кг. за 24 часа, има 3 отделения и размразяването на фризера е изцяло автоматично. Дизайнът на модел RN-T425NPW е семпъл с неутрален бял цвят, разбира се има и вътрешно осветление, вратите на хладилника за реверсивни и може да бъде обърнато стандартното отваряне, което е дясно.
Размери на уреда:
Височина: 189.8 cm.
Ширина: 59.5
Дълбочина: 65.1
Модел RN-T425NPW включва разнообразен набор от удобни функции като: multi air flow, система за предупреждение при отворена врата.
Daewoo RN-T425NPW има следните аксесоари включени в цената на уреда: поставка за яйца, тавичка за лед.
В заключение ще кажем, че хладилникът на Daewoo модел RN-T425NPW е подходящ и надежден избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *