Хладилник Fagor FFK-1677AX

Представяме ви хладилник Fagor FFK-1677AX с обем от 388 литра (хладилникът е с обем от 360 литра), енергиен клас A ++ и не на последно място удобен LCD дисплей. Хладилникът е висок 185.5 сантиметра, има система NO FROST. Fagor FFK-1677AX е наличен в еМАГ, където може да видите и точната му цена към момента:

Fagor FFK-1677AX – Характеристики:

Модел FFK-1677AX от Fagor е климатичен клас SN – T има един компресор, системата за охлаждане е No Frost с охладителен агент R 600А, нивото на шум при работа е 40 децибела. Хладилната част на Fagor FFK-1677AX е с No Frost система за размразяване, има 6 рафта от закалено стъкло, отделение за плодове и зеленчуци, отделение за масло и сирена, в хладилното отделение има и на всяка врата има 5 поставки.

Fagor FFK-1677AX има иноксов цвят с покритие против отпечатъци (Инокс) с елегантен дизайн с вертикално разположена дръжка, стандартно хладилникът се отваря надясно с опция реверсивни врати, има вътрешно LED осветление.

Габаритни размери:
Височина: 185.5
Широчина: 59.5
Дълбочина: 71.2

За голям хладилник с обем от 388 литра и цена над 1000 лв. Fagor FFK-1677AX, разбирасе е оборудван и с богат набор от функции: функция ECO, функция отпуска (Holiday), антибактериална система, система за предупреждение при отворена врата, ел. регулиране на температурата. В хладилника има и следните аксесоари: поставка за яйца, тавичка за лед, акумулатор за охлаждане.

В заключение – хладилник на Fagor модел FFK-1677AX се намира във висок ценови клас и със сигурност ще отговори на изискванията на любителите на качествени домакински уреди, подходящ е за голямо помещение и определено няма да ви разочарова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *