Хладилник Gorenje NRK612ST с обем от 307 л.

Представяме ви хладилник с фризер Gorenje модел NRK612ST с обем от 307 литра (хладилна част – 222 л., фризер – 85 л.), характеризиращ се с изключително нисък разход на ел. енергия – 235 kWh за година и eнергиен клас A++. Хладилникът има изчистен дизайн с елегантен сив цвят, както и богат набор от функции: LED дисплей, система NO FROST на фризера, функция SuperFrost, система за предупреждение при отворена врата, AdAptCool: Интелигентна адаптираща система, Бързо охлаждане с авт. изключване, Cool’n’Fresh, климатичен клас SN-N-ST-T. В момента хладилник Gorenje NRK612ST е наличен в еМАГ:

Gorenje NRK612ST – Основни Характеристики:

Хладилната част на Gorenje NRK612ST е с автоматична система за размразяване има 2 на брой рафта изработени от стъкло, 2 поставки на вратата, и отделение за масло/сирена ида. Фризерът на Gorenje NRK612ST е с капацитет за замразяване от 5 кг. за 24 часа, има 3 отделения и размразяването на фризера е изцяло автоматично. Дизайнът на модел NRK612ST е семпъл с елегантен сив цвят, стандартно вратите на хладилника е дясно (пантите са разположени вдясно), дръжката е вертикално разположена.
Размери на уреда:
Височина: 185 cm.
Ширина: 60
Дълбочина: 64
Модел NRK612ST се характеризира с модерни функци включително и опции за предупреждение – ще ви предупреди със сигнал ако сте забравили вратата отворена, adaptcool: интелигентна адаптираща система , бързо охлаждане с авт. изключване, cool’n’fresh, функция superfrost.

Технически Характеристики на: Gorenje NRK612ST

Хладилникът Gorenje NRK612ST е с тегло от 68 кг. може да издържи без захранване запазвайки температурата до 18 часа . Ето и основните характеристики в табличен вид:
Брой на компресорите: 1
Климатичен клас: SN-N-ST-T
Gorenje NRK612ST има следните аксесоари включени в цената на уреда: поставка за бутилки, поставка за яйца, тавичка за лед.
В заключение ще кажем, че хладилникът на Gorenje модел NRK612ST е подходящ и надежден избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *