Хладилник Gorenje NRK6203TX с обем от 334 л.

Представяме ви хладилник с фризер Gorenje модел NRK6203TX с обем от 334 литра (хладилна част – 254 л., фризер – 80 л.), характеризиращ се с нисък разход на ел. енергия и eнергиен клас A+++. Хладилникът има изчистен дизайн с елегантен сив цвят, също и богат набор от функции: LED дисплей, система NO FROST както на хладилника така и на фризера, функция ECO, система за предупреждение при отворена врата, климатичен клас SN-ST-N-T. Към момента хладилник Gorenje NRK6203TX може да намерите в еМАГ, за повече информация последвайте връзката:

Gorenje NRK6203TX – Основни Характеристики:

Хладилникът Gorenje има 5 на брой рафта изработени от стъкло, 3 поставки на вратата, и отделение за масло/сирена ида. Фризерът на Gorenje NRK6203TX е с капацитет за замразяване от 8 кг. за 24 часа и има 3 отделения. Дизайнът на модел NRK6203TX е семпъл с елегантен сив цвят – инокс, разбира се има и вътрешно осветление, вратите на хладилника за реверсивни и може да бъде обърнато стандартното отваряне, което е дясно, дръжката е вертикално разположена.
Размери на уреда:
Височина: 200 cm.
Ширина: 60
Дълбочина: 64
Модел NRK6203TX се характеризира с модерни функци включително и опции за предупреждение – ще ви предупреди със сигнал ако сте забравили вратата отворена, , функция eco и още: zero zone

Технически Характеристики на: Gorenje NRK6203TX

Хладилникът Gorenje NRK6203TX е с тегло от 69.5 кг. може да издържи без захранване запазвайки температурата до 18 часа . Ето и основните характеристики в табличен вид:
Тип на Охладителната система: NoFrost Plus
Ниво на шум в децибели (dB): 42
Брой на компресорите: 1
Климатичен клас: SN-ST-N-T
Gorenje NRK6203TX има следните аксесоари включени в цената на уреда: поставка за яйца, тавичка за лед.
В заключение ще кажем, че хладилникът на Gorenje модел NRK6203TX е подходящ и надежден избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *