Хладилник Gorenje Old Time ONRK193CO  307 л.

Представяме ви хладилник с фризер Gorenje модел Old Time ONRK193CO с обем от 307 литра (хладилна част – 222 л., фризер – 85 л.), с изключително нисък разход на ел. енергия – 168 kWh за година и eнергиен клас A+++. Хладилникът има изчистен дизайн с екстравагантен кафяв цвят, също и богат набор от функционалности: LED дисплей, система NO FROST както на хладилника така и на фризера, функция ECO, система за предупреждение при отворена врата, Super Cool, AdAptTech, CrispZone, Multiflow, ZeroZone, Климатичен клас SN, ST, N, T. В момента хладилник Gorenje Old Time ONRK193CO може да бъде намерен в еМАГ :

Gorenje Old Time ONRK193CO – Основни Характеристики:

Хладилната част на Gorenje Old Time ONRK193CO е с автоматична система за размразяване има 4 на брой рафта изработени от стъкло, 3 поставки на вратата и отделение за зеленчуци и плодове . Фризерът на Gorenje Old Time ONRK193CO е с капацитет за замразяване от 8 кг. за 24 часа, има 3 отделениявключително и голямо чекмедже тип Big Box и размразяването на фризера е изцяло автоматично. Дизайнът на модел Old Time ONRK193CO е семпъл с екстравагантен кафяв цвят, разбира се има и вътрешно осветление, стандартно вратите на хладилника е дясно (пантите са разположени вдясно), дръжката е с хоризонтално разположение .
Размери на уреда:
Височина: 194 cm.
Ширина: 60
Дълбочина: 66.9
Новият модел Old Time ONRK193CO е оборудван с богат набор от функции и опции – ще ви предупреди със сигнал ако сте забравили вратата отворена, както и ако темературата при продуктите се повиши функция eco, super cool, adapttech, crispzone, multiflow, zerozone.

Технически Характеристики на: Gorenje Old Time ONRK193CO

Хладилникът Gorenje Old Time ONRK193CO е с тегло от 71.5 кг. може да издържи без захранване запазвайки температурата до 18 . Ето и основните характеристики в табличен вид:
Ниво на шум в децибели (dB): 42
Брой на компресорите: 1
Климатичен клас: SN, ST, N, T
Gorenje Old Time ONRK193CO има следните аксесоари включени в цената на уреда: поставка за бутилки, тавичка за лед.
В заключение ще кажем, че хладилникът на Gorenje модел Old Time ONRK193CO е подходящ и надежден избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *