Хладилник Gorenje Old Time ORK192BK Цена и Ревю

Хладилник Gorenje Old Time ORK192BK  322 л.

Представяме ви хладилник с фризер Gorenje модел Old Time ORK192BK с обем от 322 литра (хладилна част – 227 л., фризер – 95 л.), характеризиращ се с изключително нисък разход на ел. енергия – 232 kWh за година и eнергиен клас A++. Хладилникът има изчистен дизайн с екстравагантен бежов цвят, както и богат набор от функции: LED дисплей, функция SuperFrost, система за предупреждение при отворена врата, AdAptTech, CrispZone, FrostLess, DynAmiCooling, Fresh Zone, Климатичен клас SN, ST, N, T. В момента хладилник Gorenje Old Time ORK192BK е наличен в еМАГ:

Gorenje Old Time ORK192BK – Основни Характеристики:

Хладилната част на Gorenje Old Time ORK192BK е с ръчна система за размразяване има 4 на брой рафта изработени от стъкло, 3 поставки на вратата и отделение за зеленчуци и плодове и multibox. Фризерът на Gorenje Old Time ORK192BK е с капацитет за замразяване от 4.5 кг. за 24 часа, има 3 отделениявключително и голямо чекмедже тип Big Box и размразяването на фризера е изцяло автоматично. Дизайнът на модел Old Time ORK192BK е семпъл с екстравагантен бежов цвят, разбира се има и вътрешно осветление, стандартно вратите на хладилника е дясно (пантите са разположени вдясно), дръжката е с хоризонтално разположение .
Размери на уреда:
Височина: 194 cm.
Ширина: 60
Дълбочина: 66.9
Новият модел Old Time ORK192BK е оборудван с богат набор от функции и опции – ще ви предупреди със сигнал ако сте забравили вратата отворена, както и ако темературата при продуктите се повиши , adapttech, crispzone, frostless, dynamicooling, fresh zone, функция superfrost.

Технически Характеристики на: Gorenje Old Time ORK192BK

Хладилникът Gorenje Old Time ORK192BK е с тегло от 76.5 кг. може да издържи без захранване запазвайки температурата до 30 часа . Ето и основните характеристики в табличен вид:
Ниво на шум в децибели (dB): 40
Брой на компресорите: 1
Климатичен клас: SN, ST, N, T
Gorenje Old Time ORK192BK има следните аксесоари включени в цената на уреда: поставка за бутилки, поставка за яйца, тавичка за лед.
В заключение ще кажем, че хладилникът на Gorenje модел Old Time ORK192BK е подходящ и надежден избор.


коментари и ревюта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *