Хладилник Gorenje ORB152C с обем от 254 л.

Представяме ви хладилник с 1 врата Gorenje модел ORB152C с обем от 254 литра, с изключително нисък разход на електроенергия – 186 kWh за година и eнергиен клас A++. Хладилникът има елегантен дизайн с уникален бежов цвят, също и богат набор от функции: функция SuperFrost, Cool’n’Fresh, DynAmiCooling, CrispZone, Fresh Zone, климатичен клас SN-ST-N-T. Към момента хладилник Gorenje ORB152C може да намерите в еМАГ, за повече информация последвайте връзката:

Gorenje ORB152C – Основни Характеристики:

Хладилната част на Gorenje ORB152C е с автоматична система за размразяване има 4 на брой рафта изработени от стъкло, 4 поставки на вратата, отделение за зеленчуци и плодове и отделение за масло/сирена ида. Фризерът на Gorenje ORB152C е с капацитет за замразяване от 2 кг. за 24 часа, има 1 отделение и е оборудван с механична система за размразяване. Дизайнът на модел ORB152C е семпъл с уникален бежов цвят, разбира се има и вътрешно осветление, стандартно вратите на хладилника е дясно (пантите са разположени вдясно).
Размери на уреда:
Височина: 154 cm.
Ширина: 60
Дълбочина: 66.9
Модел ORB152C е оборудван с богат набор от функции като: cool’n’fresh, dynamicooling, crispzone, fresh zone, система за антибактериална защита, функция superfrost и още: филтър миризми

Технически Характеристики на: Gorenje ORB152C

Хладилникът Gorenje ORB152C е с тегло от 58 кг. може да издържи без захранване запазвайки температурата до 17 часа . Ето и основните характеристики в табличен вид:
Ниво на шум в децибели (dB): 40
Брой на компресорите: 1
Климатичен клас: SN-ST-N-T
Gorenje ORB152C има следните аксесоари включени в цената на уреда: тавичка за лед, поставка за бутилки, поставка за яйца.
В заключение ще кажем, че хладилникът на Gorenje модел ORB152C е подходящ и надежден избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *