Хладилник Haier HBM-686W с обем от 312 л.

Представяме ви хладилник с фризер Haier модел HBM-686W с обем от 312 литра (хладилна част – 223 л., фризер – 89 л.), характеризиращ се с нисък разход на ел. енергия – 273 kWh за година и eнергиен клас A+. Хладилникът има елегантен дизайн с неутрален бял цвят, както и богат набор от функции: функция SuperFrost, сигнал при повишаване на температурата, климатичен клас N, ST. В момента хладилник Haier HBM-686W е наличен в еМАГ:

Haier HBM-686W – Основни Характеристики:

Хладилникът Haier има 4 на брой рафта изработени от стъкло, 3 поставки на вратата, отделение за зеленчуци и плодове и crisper и рафта anti-overflow. Фризерът на Haier HBM-686W е с капацитет за замразяване от 4 кг. за 24 часа и има 3 отделения. Дизайнът на модел HBM-686W е семпъл с неутрален бял цвят, разбира се има и вътрешно осветление, вратите на хладилника за реверсивни и може да бъде обърнато стандартното отваряне, което е дясно, дръжката е вграден.
Размери на уреда:
Височина: 185 cm.
Ширина: 60
Дълбочина: 60
Модел HBM-686W има много удобни функции и екстри, като например :сигнал при повишаване на температурата, функция superfrost.

Технически Характеристики на: Haier HBM-686W

Хладилникът Haier HBM-686W е с тегло от 77 кг. може да издържи без захранване запазвайки температурата до 12 . Ето и основните характеристики в табличен вид:
Тип на Охладителната система: Еднокръгово
Ниво на шум в децибели (dB): 42
Брой на компресорите: 1
Климатичен клас: N, ST
В заключение ще кажем, че хладилникът на Haier модел HBM-686W е подходящ и надежден избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *