Хладилник Indesit CAA 55 с обем от 234 л.

Представяме ви хладилник с фризер Indesit модел CAA 55 с обем от 234 литра (хладилна част – 150 л., фризер – 84 л.), с нисък разход на ел. енергия – 256 kWh за година и eнергиен клас A+. Хладилникът има изчистен дизайн с елегантен бял цвят, също и богат набор от функционалности: функция SuperFrost, антибактериална система. В момента хладилник Indesit CAA 55 може да бъде намерен в еМАГ :

Indesit CAA 55 – Основни Характеристики:

Хладилната част на Indesit CAA 55 е с автоматична система за размразяване има 2 на брой рафта изработени от подсигурено стъкло, 3 поставки на вратата и отделение за зеленчуци и плодове . Фризерът на Indesit CAA 55 е с капацитет за замразяване от 2 кг. за 24 часа, има 4 отделения и е оборудван с механична система за размразяване. Дизайнът на модел CAA 55 е семпъл с елегантен бял цвят, разбира се има и вътрешно осветление, вратите на хладилника за реверсивни и може да бъде обърнато стандартното отваряне, което е дясно, дръжката е вградена, хоризонтална.
Размери на уреда:
Височина: 174 cm.
Ширина: 54.5
Дълбочина: 58
За ваше улеснение модел CAA 55 включва разнообразен набор от удобни функции като: система за антибактериална защита, функция superfrost.
Indesit CAA 55 има следните аксесоари включени в цената на уреда: поставка за яйца.
В заключение ще кажем, че хладилникът на Indesit модел CAA 55 е подходящ и надежден избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *