Хладилник Indesit LI8 FF2 K с обем от 301 л.

Представяме ви хладилник с фризер Indesit модел LI8 FF2 K с обем от 301 литра (хладилна част – 213 л., фризер – 88 л.), с изключително нисък разход на ел. енергия – 253 kWh за година и eнергиен клас A++. Хладилникът има елегантен дизайн с екстравагантен черен цвят, също и богат набор от функционалности: система NO FROST на хладилната част, климатичен клас SN, N, ST, T. В момента хладилник Indesit LI8 FF2 K може да бъде намерен в еМАГ :

Indesit LI8 FF2 K – Основни Характеристики:

Хладилната част на Indesit LI8 FF2 K е с автоматична система за размразяване има 3 на брой рафта изработени от стъкло, 4 поставки на вратата и отделение за зеленчуци и плодове . Фризерът на Indesit LI8 FF2 K е с капацитет за замразяване от 3 кг. за 24 часа, има 3 отделения и размразяването на фризера е изцяло автоматично. Дизайнът на модел LI8 FF2 K е семпъл с екстравагантен черен цвят, стандартно вратите на хладилника е дясно (пантите са разположени вдясно).
Размери на уреда:
Височина: 189 cm.
Ширина: 60
Дълбочина: 68
За ваше улеснение модел LI8 FF2 K включва разнообразен набор от удобни функции.

Технически Характеристики на: Indesit LI8 FF2 K

Хладилникът Indesit LI8 FF2 K може да издържи без захранване запазвайки температурата до 17 часа . Ето и основните характеристики в табличен вид:
Ниво на шум в децибели (dB): 45
Климатичен клас: SN, N, ST, T
Indesit LI8 FF2 K има следните аксесоари включени в цената на уреда: тавичка за лед.
В заключение ще кажем, че хладилникът на Indesit модел LI8 FF2 K е подходящ и надежден избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *