Хладилник Indesit TAA5 с обем от 415 л.

Представяме ви хладилник с 2 врати Indesit модел TAA5 с обем от 415 литра, с нисък разход на електроенергия – 309 kWh за година и eнергиен клас A+. Хладилникът има елегантен дизайн с неутрален бял цвят, също и богат набор от функции: антибактериална система, климатичен клас N-ST-T. Към момента хладилник Indesit TAA5 може да намерите в еМАГ, за повече информация последвайте връзката:

Indesit TAA5 – Основни Характеристики:

Хладилната част на Indesit TAA5 е с автоматична система за размразяване има 4 на брой рафта изработени от подсигурено стъкло, поставки на вратата и отделение за зеленчуци и плодове . Фризерът на Indesit TAA5 е с капацитет за замразяване от 4.5 кг. за 24 часа и има 1 отделение. Дизайнът на модел TAA5 е семпъл с неутрален бял цвят, разбира се има и вътрешно осветление, вратите на хладилника за реверсивни и може да бъде обърнато стандартното отваряне, което е дясно, дръжката е вграден.
Размери на уреда:
Височина: 180 cm.
Ширина: 70
Дълбочина: 68.5
Модел TAA5 включва разнообразен набор от удобни функции като: система за антибактериална защита .

Технически Характеристики на: Indesit TAA5

Хладилникът Indesit TAA5 може да издържи без захранване запазвайки температурата до 22 часа . Ето и основните характеристики в табличен вид:
Ниво на шум в децибели (dB): 44
Брой на компресорите: 1
Охладителен агент: R600a
Климатичен клас: N-ST-T
В заключение ще кажем, че хладилникът на Indesit модел TAA5 е подходящ и надежден избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *